Even voorstellen,

Mijn naam is Gerdienke, 46 jaar met een passie voor natuur, natuurfotografie, wandelen, verdieping en de zin van het leven ontdekken. Dat heb ik inmiddels op verschillende manieren gedaan, door middel van cursussen en workshops (Aromatherapie, Access Bars, Terug naar je natuur', training 'werken met kristallen', vrouwencirkels, het Keltisch jaarwiel, kruidenworkshop) en ook een stuk zelfontwikkeling en levenservaring. In 2018 liep ik de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, dit was voor mij een ervaring die mijn leven positief heeft beïnvloed. Sindsdien heb ik keuzes kunnen maken vanuit mijn gevoel en dat geeft zoveel energie en geluk!

 

Mijn naam is Harold, 48 jaar met een passie voor het leven, natuur liefhebber, Imker en bovenal een mensen mens.

Na een succesvolle carrière waarbij ik dag en nacht alles maar opzij zette voor extern succes, kwam ik er op de harde manier achter dat dit niet meer mijn manier van leven was. Voor mij een moment om eens goed te kijken naar wat ik echt belangrijk vond en te doen waar mijn kracht ligt, waar ik voldoening uit haal en dat is mensen helpen om hun innerlijke pad (weer) te volgen.

Ik ben parttime gaan werken en heb samen met mijn vrouw Gerdienke een eigen bedrijf opgestart, zo ontstond retraite voor jou, een rustpunt en coaching centrum voor mensen die wat tijd voor zich zelf nodig hadden. In 2019 hebben we ons bedrijf verkocht en zijn we ons gaan vestigen in Drenthe in het mooie brinkdorp Ekehaar. Omdat ik altijd veel plezier en voldoening haal uit het coachen van mensen hebben we hier onze nieuwe praktijk voor persoonlijke ontwikkeling, het 'Rode Hoes' opgestart. 

Aangezien ik altijd al gefascineerd ben geweest door de werking van het menselijk brein en de invloed daarvan op de lichamelijke gesteldheid heb ik mij hierin steeds verder verdiept. Zo heb ik diverse opleidingen gevolgd tot gediplomeerd NLP coach, Hypnotherapeut, Reiki, German New Medicine en Sjamanistisch coach om zo een completer mens en een bekwame levenscoach te mogen zijn.

  De liefde voor het leven vind je altijd in jezelf