Access Bars

Hoe het begon..

Op een festival maakte ik voor het eerst kennis met Access Bars, ik zag een stralende vrouw die iemand een behandeling gaf. Zij straalde zóveel levenslust uit en ik voelde, “Dat wil ik ook!” Daarna kwam ik het vaker tegen en ging ik mij er meer in verdiepen.

Ik gaf mij op voor een Access Bars class, een cursus waar ik leerde hoe ik deze mooie behandelwijze zelf kon toepassen. Kort daarna ging ik Access Bars behandelingen geven en ik was verrast door de mooie en krachtige resultaten. Mensen voelen zich veel rustiger, hun hoofd wordt opgeruimd, ze durven meer zichzelf te zijn en hebben meer energie.

 

Wat is dat nou precies, Access Bars?

De Bars zijn 32 punten op het hoofd, verbonden aan energiebanen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt over meerdere vlakken in je leven. Al deze punten worden zachtjes aangeraakt waardoor spanning en energie ontladen kan worden en je krijgt er ruimte in je hoofd en lichaam voor terug.

Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel terwijl degene die jou behandelt een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad en in het beste geval verandert je hele leven.

 

Wat wordt er opgeruimd tijdens een Bars sessie?

Dit kunnen ervaringen zijn zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven. Kortom deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen.

Een Bars behandeling wordt ook wel vergeleken met het leegmaken van een prullenbak van een computer, in een Bars sessie worden alle bestanden opgeruimd die jou niet meer dienen en hier krijg je ruimte voor terug. Dit vergroot je bewustzijn en geeft je toegang tot andere keuzes en nieuwe mogelijkheden. 

 

Wat ervaar je na een Bars sessie?

 • je gaat positiever in het leven staan
 • je kunt veel beter tegen stress situaties
 • je maakt je minder zorgen
 • je hoofd maakt minder overuren
 • je gaat meer van jezelf houden
 • je maakt keuzes die beter bij jou passen
 • de relatie met jezelf en anderen kunnen verbeteren
 • je kunt beter bij jezelf blijven
 • je psychische klachten kunnen verminderen
 • vermoeidheid kan verminderen
 • je kunt beter gaan slapen
 • je ziet er sprankelender en jonger uit
 • je wordt helderder in het hoofd
 • je immuunsysteem kan worden versterkt

   

Kinderen en Access Bars

  Een Access Bars behandeling werkt ook bij kinderen als een soort van grote schoonmaak, als het resetten van een computer. Alle spanningen en overtuigingen, etc die overbodig zijn, worden losgelaten en daarvoor in de plaats komt rust.

  Kinderen hebben veel baat bij een Access Bars behandeling, veel kinderen zijn druk in hun hoofd door de hoge eisen die de maatschappij en school aan ze stelt. Wat als we onze kinderen op een SIMPELE en VEILIGE manier kunnen helpen om meer rust in hoofd en lijf te ervaren?

  Ervaringen na een behandeling van kinderen:

  * voelen zich rustiger
  * slapen beter
  * kunnen zich beter concentreren
  * hebben meer zelfvertrouwen

   

  Praktische informatie

  Een Bars sessie duurt ongeveer een uur, bij kinderen ongeveer een half uur. 

  Hoeveel sessies zijn er nodig? Ieder mens is uniek en bij iedereen is de uitwerking verschillend, maar de ervaring heeft geleerd dat er minimaal twee sessies nodig zijn om echt effect te merken zodat je echt stappen kan maken. 

  De behandelingen worden gegeven in onze fijne en knusse praktijkruimte in het achterhuis van onze boerderij, parkeren kan achter de boerderij, hier is voldoende plek.

  We gaan eerst even kennismaken en drinken een kop koffie of thee, daarna gaan we beginnen met de behandeling, zo ontspannen mogelijk.

  Tarieven: 50 euro voor volwassenen en 30 euro voor kinderen per behandeling. 

   

  Een Access Bars behandeling kan ook in combinatie met een workshop 'Mandala Steen tekenen' geboekt worden, de kosten zijn dan 75 euro en het duurt 3 uur in totaal.